Події

Правоохоронці ліквідували на Волині підпільну мережу з виробництва та реалізації підакцизних товарів

На території Волинської області правоохоронці блокували функціонування мережі незаконного виготовлення та реалізації контрафактної тютюнової та алкогольної продукції: виявлено понад 750 ящиків тютюнових виробів, 5 640 літрів розфасованої спиртовмісної рідини та інші речові докази.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, результатом слідчих і розшукових дій у рамках кримінального провадження за ст.199 і 204 Кримінального кодексу України стала низка обшуків. Так, міжвідомчі групи в складі слідчих ДФС, оперативників Державної прикордонної служби та Луцького прикордонного загону перевірили житлові та складські приміщення причетних до зазначеної протиправної діяльності осіб.

"Під час обшуків виявлено та вилучено понад 750 ящиків тютюнових виробів (376 700 пачок) різних марок і з українським акцизом, і без, 5 640 літрів спиртовмісної рідини розфасованої в торговельну марку "Пшенична", а також 38 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, обладнання для розливу алкоголю, тару для фасування, а також інші речові докази", - йдеться в повідомленні.

Нині тривають подальші заходи в рамках кримінального провадження.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ