Події

Зеленський заявляє, що Україна перебуває на межі другої хвилі COVID-19 і закликав посилити інформкампанію з протидії поширенню хвороби

У зв'язку з черговим антирекордом за кількістю виявлених хворих на коронавірус за добу президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність посилення інформування населення щодо протидії поширенню COVID-19.

"Ми маємо максимально посилити інформаційну кампанію з протидії поширенню коронавірусу. Необхідно донести населенню важливість вжиття заходів особистого захисту, дотримання правил карантину: мінімізації відвідин місць скупчення людей, відвідування масових заходів", - сказав президент, звертаючись до чиновників і голів облдержадміністрацій на традиційній селекторній нараді в п'ятницю.

Так, глава держави зазначив, що 13 серпня в Україні коронавірусну хворобу підтвердили у 1 732 громадян, і такі цифри і кількість госпіталізованих свідчать про те, що країна перебуває на межі другої хвилі, тому варто уважніше ставитися до заходів безпеки і карантинних правил.

У свою чергу головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак доповів президенту, що режим тиші на лінії розмежування в зоні проведення ООС дотримується, обстрілів не було.

Він також акцентував увагу на тому, що вчора бойовики на КПВВ "Станиця Луганська", прикриваючись карантинними заходами, знову не пропустили місію спостерігачів СММ ОБСЄ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ