Події

Вісім хворих на COVID-19 на Донеччині перебувають у важкому стані

Стан восьми хворих на коронавірус COVID-19 у Донецькій області розцінюють як важкий, повідомив заступник начальника управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олександр Педенко.

Як повідомляє у вівторок прес-служба ОДА, на брифінгу в Краматорську Педенко нагадав, що з початку пандемії в Донецькій області на COVID-19 захворіли 993 людини, з них 834 особи одужали, ще 146 - продовжують лікування. Тринадцять випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

"На цю годину 87 осіб отримують амбулаторне лікування і 48 осіб перебувають у закладах охорони здоров'я та отримують стаціонарне лікування. У восьми стан розцінюється як важкий. Ці люди мають пневмонію", - сказав він.

Педенко констатував, що область має задовільні показники з COVID-19, поки що темп приросту захворюваності невисокий. "Зустрічаються наразі спалахи захворюваності в локальних місцях області. Це, мабуть, пов'язано з сезоном відпусток. Поки що завезення ззовні не було, реєструють внутрішньообласні захворювання. Бити на сполох не варто. Але це не виключає дотримання карантинних заходів", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ