Події

Чиновниця Куп’янської міськради підозрюється в розкраданні бюджетних грошей, що призначалися для опалювального сезону 2019-2020 років

Керівниця управління Куп'янської міськради Харківської області підозрюється в розкраданні грошей місцевого бюджету, які були додатково виділені облдержадміністрацією як цільова допомога на підготовку до опалювального сезону 2019-2020 років.

"Чиновниця затвердила кошторисну документацію на технічне переоснащення опалювальної котельні міста зі свідомо завищеною вартістю обладнання. Ініційовані СБУ товарознавча та судово-економічна експертизи показали, що в результаті цих зловживань обласному бюджету було завдано збитків на понад 400 тис.грн", - написав на своїй сторінці в Facebook начальник прес-центру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Зараз чиновниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Документування протиправної діяльності співробітники спецслужби проводили спільно зі слідчими ГУ Нацполіції в Харківській області під процесуальним керівництвом Куп'янського відділу Ізюмської місцевої прокуратури.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ