Події

Режим припинення вогню на Донбасі в неділю дотримувався

З початку доби неділі, 9 серпня, на ділянках відповідальності українських підрозділів, що виконують завдання в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, обстрілів з боку супротивника не зафіксовано, повідомляє прес-центр ООС.

"Чотирнадцяту добу поспіль, відтоді, як проголошено режим припинення вогню, який почав діяти з 27 липня, серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС станом на 17.00 9 серпня, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук.

У прес-центрі запевнили, що ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Вони продовжують виконувати свої завдання за призначенням та перебувають напоготові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю або здоров'ю.

"Водночас, у ранкові години відзначено одне порушення противником домовленостей, досягнутих у рамках Тристоронньої контактної групи - поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Трудівське ворог здійснював інженерне обладнання позицій в сторону наших підрозділів", - додали в прес-центрі ООС.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ