Події

Глава МЗС України співчуває у зв'язку із загибеллю людей під час жорсткої посадки літака на півдні Індії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба співчуває у зв'язку із загибеллю і травмуванням людей у результаті жорсткої посадки літака авіакомпанії Air India в аеропорту міста Кожикоде на півдні Індії.

"Глибоко засмучений трагічною катастрофою рейсу Air India Express IX1344 при посадці в індійському аеропорту в індійському Кожикоде - аеропорт Каликут, що призвело до численних жертв. Мої щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Бажаю якнайшвидшого одужання пораненим", - написав Кулеба на своїй сторінці в Твіттері в суботу.

Як повідомлялося, не менше 20 осіб загинули, понад 120 отримали травми в п'ятницю в результаті жорсткої посадки літака авіакомпанії Air India в аеропорту на півдні Індії, передає індійська преса.

За даними ЗМІ, серед загиблих - обидва пілоти лайнера.

Лайнер авіакомпанії Air India, який прямував рейсом Дубай-Кожикоде (штат Керала), в п'ятницю під час приземлення викотився за межі злітно-посадочної смуги і розвалився на декілька фрагментів.

На борту літака перебували орієнтовно 200 пасажирів і членів екіпажу.

Надзвичайна подія трапилася після дощу на слизькій злітно-посадковій смузі. Багатьох пасажирів врятувало те, що літак не загорівся.

Аеропорт наразі закритий.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ