Події

Сім'ї Небесної сотні виступили проти призначення Татарова заступником голови Офісу президента

Призначення Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України є продовженням проросійського реваншу в Україні, переконані в громадській організації "Родини Небесної сотні".

"Призначення на посаду заступника голови Офісу президента України соратника Захарченка Олега Татарова, людини, яка протягом Революції гідності щодня обмовляла та переслідувала її учасників, є ще однією подією, яка продовжує і затверджує реванш проросійських сил та повернення старої гвардії часів Януковича", - йдеться у заяві, оприлюдненій в соцмережі Facebook.

"Призначення Татарова, який виправдовував та покривав масові злочини та порушення прав людини під час Революції гідності, на керівну посаду в ОПУ ми, представники родин Героїв Небесної сотні, постраждалих та учасників Революції гідності, вважаємо наругою над пам’яттю наших рідних і близьких, всіх тих, хто відстоював у 2013-2014 роках та під час російської агресії європейський вектор розвитку України, пам’ять Героїв, які віддали своє життя за цивілізаційний вибір української нації", - наголошують у громадській організації.

У ГО закликали патріотичні проукраїнські сили об'єднатися для відстоювання європейського вектора розвитку країни.

Як повідомлялося, 5 серпня президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Татарова на посаду заступника голови Офісу президента. Татаров у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності, забезпеченням гарантій нацбезпеки у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

Під час подій Революції гідності Татаров обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ