Події

66% українців не планують і не були у відпустці цього літа - соцопитування

Дві третини (66%) українців поточного літа не збираються і не були у відпустці, свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 5 серпня 2020 року.

Згідно з даними дослідження, 16% опитаних уже були у відпустці влітку 2020 року, ще 18% планують її на це літо. Водночас 66% не планують і не були у відпустці.

Так, серед тих, хто вже був у відпустці або лише планує її, 43% проводитимуть її у своєму населеному пункті й така сама кількість - в іншому регіоні України, лише 9% виїжджали або планують поїхати за кордон. Тих, хто планує відпустку, порівняно більше серед молодих і більш заможних.

Під час дослідження методом CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) було опитано 2000 респондентів віком від 18 років і старше. Аудиторія: населення України в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму й Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує 2,2%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ