Події

Кабмін підтримав ратифікацію протоколу про повітряне сполучення між Україною та Катаром

Кабінет Міністрів України схвалив проект закону України про ратифікацію протоколу між урядами України та Катару про внесення змін і доповнень до угоди між державами про повітряне сполучення, а також відповідний проект розпорядження про подачу цього протоколу на ратифікацію Верховною Радою.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу.

"Після ратифікації протоколу та набрання ним чинності ми зможемо усунути обмеження щодо кількості рейсів, місткості та типів повітряних суден, пунктів на територіях обох країн під час здійснення регулярного повітряного сполучення", - наводить прес-служба слова глави відомства Владислава Криклія.

Крім того, Кабмін також підтримав проект закону про ратифікацію угоди між урядами України та Чорногорії про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів та відповідний проект розпорядження про подачу цього протоколу на ратифікацію Верховною Радою.

Зазначається, що ця угода визначає умови здійснення міжнародних автомобільних перевезень пасажирів і вантажів між територіями України та Чорногорії, транзитом через їхні території та до/з третіх країн на основі відповідних дозволів, які видаються уповноваженими органами обох країн, і перевезень, що звільнені від таких дозволів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ