Події

За минулу добу російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної зафіксований один обстріл з підствольного гранатомета

За минулу добу російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної зафіксована одна провокація з боку противника, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації здійснили 3 провокаційні поодинокі постріли в бік українських позицій. Зокрема вночі противник один раз вистрілив з ручного протитанкового гранатомета недалеко від населеного пункту Піски. Пізніше, поблизу Майорського ворог спробував спровокувати наших військових одним пострілом з підствольного гранатомета. Таку ж тактику застосували і у Луганського", - йдеться в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбуці в середу.

У прес-центрі наголосили, що українські військовослужбовці на дії противника вогонь не відкривали. "Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає", - додали в штабі.

"З початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів з боку збройних формувань РФ був зафіксований один обстріл. Так, двома пострілами з підствольного гранатомета противник провокував наших воїнів поблизу Шумів. Однак вогонь українські захисники не відкривали", - йдеться в повідомленні.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ