Події

Серед співробітників посольства України в Лівані немає постраждалих у результаті вибуху - МЗС

Серед співробітників посольства України в Лівані та членів їх сімей немає постраждалих у результаті вибуху, повідомив начальник відділу менеджменту кризових ситуацій департаменту консульської служби МЗС України Максим Коваленко, додавши, що посольство з'ясовує можливу наявність українців серед постраждалих у результаті вибуху в Лівані.

"Серед співробітників Посольства та членів їх сімей постраждалих немає. Працюють "гарячі лінії" в Посольстві та МЗС. Наша дипломатична установа зараз з'ясовує можливу наявність громадян України серед постраждалих в результаті вибуху", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Як повідомлялося, три потужні вибухи прогриміли у вівторок в районі порту Бейрута. На місці події почалася сильна пожежа. Нині там працюють пожежники і медики, зокрема з ліванського Червоного Хреста.

У всіх лікарнях Бейрута поширене оповіщення бути готовими до вступу великої кількості постраждалих.

Спочатку повідомлялося, що трагічна подія сталася через пожежу на складі піротехніки. Потім міністр охорони здоров'я Лівану Хамад Хасан повідомив, що в порту Бейрута вибухнуло судно, завантажене піротехнікою.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ