Події

Абітурієнтам, які не можуть зареєструвати е-кабінет через помилки в документах, не треба отримувати їх дублікати - Міносвіти

Міністерство освіти і науки повідомляє, що абітурієнтам, які не можуть зареєструвати е-кабінет через помилки в документах про повну загальну середню освіту, не треба отримувати їх дублікати.

"Абітурієнтам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки в документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутися до сервісу підтримки електронних кабінетів вступників (забезпечується технічним адміністратором ЄДЕБО ДП "Інфоресурс"), надіславши на електронну пошту ez@inforesurs.gov.ua відповідного електронного листа", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

Зазначається, що до листа необхідно додати: сканкопію (фото) свідоцтва/атестата про освіту, сертифіката, паспорта та скриншоти з помилкою.

У разі виявлення помилок їх тимчасове виправлення здійснює ДП "Інфоресурс" без необхідності негайної заміни документа (виготовлення дубліката) - це дасть можливість вступникам подати електронні заяви.

Водночас виготовлення дублікатів має бути здійснене не пізніше ніж 1 листопада 2020 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ