Події

На Хрещатику в Києві чоловік вчинив підпал автомобіля

39-річний житель Бориспільського району вчинив підпал автомобіля на Хрещатику вранці в понеділок, повідомив відділ комунікації Національної поліції Києва.

"Сьогодні вранці на вулиці Хрещатик патрульні виявили, що горить автомобіль. На місце події виїхали пожежники та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці затримали чоловіка, який підпалив шини на автомобілі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пожежники Державної служби з надзвичайних ситуацій загасили вогонь, а правоохоронці встановили, що палій узяв каністру з невідомою запальною сумішшю, облив нею машину і підпалив її.

Поліцейські встановили особу зловмисника - це 39-річний житель Бориспільського району, його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчі вилучили з місця події каністри з легкозаймистою речовиною і автомобільні шини. Речові докази направили на експертизу.

За цим фактом слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. З'ясовуються обставини події та мотиви вчинку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ