Події

Держкомісія з ТЕБ та НС встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Україні

 Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України, повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

"Щойно закінчилося чергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було встановлено нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2З", - написав Немчінов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що до "червоної" зони потрапили: міста Луцьк і Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області.

До "помаранчевої" зони потрапили: міста Івано-Франківськ, Львів, Бережани Тернопільської області, Луцький і Любешівський райони Волинської області, Тисьменицький район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області та Бучацький район Тернопільської області.

До "жовтої" зони потрапили: міста Вінниця та Могилів-Подільський, Вінницький, Калинівський, Крижопільський, Немирівський і Тульчицький райони Вінницької області, місто Нововолинськ, Горохівський, Кверцівський, Локачинський, Маневицький і Турійський райони Волинської області, міста Житомир, Бердичів, Малин і Новоград-Волинський, Любарський, Пулинський, Романівський та Черняхівський райони Житомирської області, міста Берегово, Мукачево, Ужгород, Хуст, Чоп, а також Берегівський, Великоберезнянський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський, Ужгородський та Хустський райони Закарпатської області.

Крім того, потрапили до "жовтої" зони: місто Яремче, Богородчанський, Городенівський, Косівський та Наддвірнянський райони Івано-Франківської області, Жовківський, Яворівський та Кам'яно-бузький райони Львівської області, Бережанський, Гусятинський, Монастириський, Лановецький та Чортківський райони Тернопільської області, Глибоцький, Путильський, Сокирянський, Сторожинецький і Хотинський райони Чернівецької області.

За словами міністра, зазначене рішення почне працювати з 3 серпня.

"Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зустрічатиметься щотижнево, щоп'ятниці, і оновлюватиме дані, які діятимуть із понеділка наступного тижня", - зазначив Немчінов.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ