Події

У Києві на Печерську двоє студентів-іноземців отримали вогнепальні поранення, поліція відкрила провадження

Правоохоронці встановлюють обставини вогнепального поранення двох студентів-іноземців у Печерському районі Києва вночі, розпочато два кримінальні провадження, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Сьогодні вночі о 2:30 до поліції Києва надійшло повідомлення лікаря, що до медичного закладу звернулося двоє іноземців із вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок. Під час відпрацювання цієї інформації поліцейські встановили, що потерпілі отримали поранення о 21:30 на вул. Коновальця, що в Печерському районі столиці", - йдеться в повідомленні поліції у Facebook.

Встановлено, що під час конфлікту невідомий кілька разів із вогнепальної зброї вистрілив у бік чоловіків, унаслідок чого двоє 20-річних студентів отримали незначні поранення ніг. Згодом вони самостійно звернулися до лікарняного закладу.

"Проте один з них відмовився від надання йому медичної допомоги. Від написання будь-яких офіційних заяв потерпілі також відмовилися", - йдеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. (ЄРДР). Слідчий відділ Печерського управління поліції відкрив два кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ