Події

Київський академічний театр ляльок відкриє сезон 8 серпня, спектаклі ставитимуть на літній сцені - КМДА

8 серпня Київський академічний театр ляльок відкриє дев'яносто четвертий сезон, виставу демонструватимуть на новій літній сцені на 50 місць, повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації.

"8 серпня Київський академічний театр ляльок вперше після оголошення карантину запросить глядачів на перегляд вистав. У новому сезоні змінять локацію: вистави демонструватимуть на новій літній сцені на свіжому повітрі на 50 місць. Для дітей обрано зручний час показу – субота і неділя об 11:00, коли сонце ховається за вежами замку і глядачам на вулиці комфортно", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в четвер.

8 серпня о 21:00 відбудеться ексклюзивний показ вечірньої вистави "Любов дона Перлімпліна" і джем-сешн "Палка Іспанія" (глядачів запрошують вже о 20:00 зі своїми музичними інструментами - пограти й обговорити спектакль). 15 серпня - прем'єра "санітарного" спектаклю "Зубата втрата".

Театр також підготував демонстрації "спектаклів на воді" - улюблені вистави на борту суден пароплавної компанії "Гідропарк". Вистави для дорослих "Кайдашева сім'я" та "Оскар" гратимуть у звичайному режимі (велика та мала зала відповідно), але з обмеженою кількістю глядачів.

У КМДА наголосили, що всі співробітники театру працюють у засобах індивідуального захисту (маски і рукавички), при вході глядачі проходитимуть температурний скринінг, між сидіннями передбачено дистанцію.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ