Події

У Харкові в ДТП постраждали 5 осіб, серед них двоє дітей

Дорожньо-транспортна пригода за участю трьох авто, в результаті якої п'ятеро людей отримали травми і були госпіталізовані, відбулася в Харкові у неділю вдень на вул.Шевченка.

"Попередньо встановлено, що 60-річний водій автомобіля Daewoo Nexia виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом Hyundai під керуванням 40-річного чоловіка. В результаті удару Hyundai зіткнувся з автомобілем Honda, який рухався позаду в попутному напрямку", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Нацполіції.

Водій Daewoo, а також водій Hyundai і його 35-річна дружина та сини (3 і 7 років), що їхали з ним в автомобілі, отримали травми і були доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Інформація про аварію зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції Харкова. Вирішується питання про внесення відомостей в ЕРДР у ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ