Події

У спровокованій п'яним водієм ДТП під Києвом загинули двоє дорослих і двоє дітей, ще одна дитина в реанімації

У Голосіївському районі Старообухівського шосе в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули чотири людини, з них двоє дітей, ще один у реанімації, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"12 липня о 17:25 в Голосіївському районі Старообухівського шосе сталася ДТП за участю 2 легкових автомобілів, в результаті чого загинули 4 людини (з них 2 дитини 2008 та 2010 р.н.) та постраждала 1 особа, яку з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Від ДСНС для деблокації залучалося 9 співробітників особового складу та 2 одиниці техніки.

Одночасно інтернет-видання "Київ оперативний" інформує, що за попередньою інформацією від свідків, три людини з Hyundai загинули на місці, постраждалих з Mercedes AI0999HB госпіталізували. Також повідомляється, що водій Mercedes перебував у нетверезому стані і також є ознаки наркотичного сп'яніння.

За інформацією видання, перед тим, як вилетіти на зустрічну смугу водій Mercedes в'їхав у Mercedes Sprinter.

Зазначається, що в автомобілі Hyundai їхали п'ятеро людей - двоє дорослих (загинули одразу), дівчинка 8 років (також загинула) і ще двоє хлопців 10 та 12 років (госпіталізовані в критичному стані). Незабаром 10-річний хлопчик помер у лікарні.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ