Події

Обладнання в опорні лікарні України поставлять до кінця 2020 року

Міністерство охорони здоров'я згідно з ухваленою постановою має закупити і поставити обладнання в приймальні відділення опорних лікарень до кінця 2020 року, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час прес-брифінгу в Києві в п'ятницю.

"До переліку обладнання, яке ми закуповуватимемо для приймальних відділень опорних лікарень, входять комп'ютерні томографи, ангіографи тощо. Це обладнання поліпшить інфраструктуру наших районних лікарень у рамках президентської програми "Велике будівництво". Що стосується термінів постачання - передбачено закінчити комплектацію до кінця поточного року", - сказав він.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України в середу з триденним доопрацюванням затвердив постанови, що передбачають реконструкцію та оснащення приймальних відділень опорних медзакладів госпітальних округів.

Відповідними постановами із Фонду боротьби з COVID-19 передбачається виділити 5,3 млрд грн на закупівлю обладнання, 1,68 млрд грн - на капремонт і реконструкцію 210 приймальних відділень.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ