Події

"Київстар" та Українська біржа благодійності передали обладнання п'ятьом дитячим онко- та кардіовідділенням

Проект "Дитяча надія" у рамках спільної ініціативи мобільного оператора "Київстар" та Міжнародного благодійного фонду "Українська біржа благодійності" (МБФ УББ) із березня до липня передав обладнання п'ятьом дитячим онко- та кардіовідділенням, повідомила прес-служба "Київстару".

Згідно з повідомленням, медичне обладнання передали до лікарень у Львові, Одесі, Дніпрі та Києві. Зокрема, до відділення інтенсивної терапії для новонароджених і недоношених Інституту серця передали два неонатальні пристрої для фототерапії та обігріву. Відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру отримало низку витратних матеріалів для інфузійних насосів. Педіатричне відділення того ж центру було забезпечено двома моніторами пацієнта Heaco G3D і шприцевим інфузійним насосом із витратними матеріалами до нього. У відділення функціональної діагностики Дитячої міської клінічної лікарні №3 Одеси придбали дитячий кардіологічний датчик. У педіатричному відділенні Міської дитячої клінічної лікарні №6 (Дніпро) було встановлено робочу станцію "Холтер ЕКГ" і два вимірювачі артеріального тиску з витратними матеріалами до них.

Проект реалізується за рахунок коштів, які абоненти жертвують за допомогою SMS. У такий спосіб було зібрано понад 3,5 млн грн, а до ініціативи вже долучилося понад 60 тис. абонентів, уточнюється в прес-релізі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ