Події

У Донецькій області відремонтували пошкоджений водопровід, систему заповнюють водою

У Донецькій області відремонтували пошкодження ділянки магістрального водогону, що сталося напередодні, вода у великих містах північної частини регіону з'явиться протягом доби понеділка, повідомив глава Донецької ОДА Павло Кириленко.

"О 5:00 завершені зварювальні роботи пошкодженої ділянки водопроводу і почалося його заповнення. Цей процес триватиме близько 6 годин. Плюс ще потрібен час на заповнення водопроводів від насосної станції 3 підйому до станції 4 підйому, підбір рівня на 4 підйомі і заповнення мереж після нього", - написав глава ОДА на своїй сторінці в Фейсбуці в понеділок уранці.

Також він наголосив, що в найвіддаленішій точці - Костянтинівці - вода в місці підключення з'явиться в понеділок увечері, а в будинках і квартирах - уночі.

"Жителі Слов'янська, Краматорська, Торецька і Дружківки в повному обсязі отримають воду раніше", - написав Кириленко.

Порив на ділянці магістрального водоводу діаметром 1400 мм між другим і третім підйомами Другого донецького водопроводу стався напередодні в неділю. Без води залишилися Дружківка, Костянтинівка і частково Торецьке, подачу було скорочено на Слов'янськ і Краматорськ.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ