Події

Репер Каньє Вест, який вирішив балотуватися в президенти США, може не встигнути зібрати необхідні документи

Популярний американський репер Каньє Вест, який оголосив про намір виставити свою кандидатуру на президентських виборах 2020 року, може зіткнутися з технічними складнощами, пише в неділю USA Today.

Так, Вест вже не може зібрати і зареєструвати необхідну кількість підписів  виборців, які підтримують його в таких штатах, як Мен, Нью-Йорк, Техас, Північна Кароліна, Нью-Мексико, оскільки дедлайн минув там ще 25 червня. Крім того, цей дедлайн у ще кількох ключових штатах закінчується в середині липня-початку серпня. Якщо репер не встигне зареєструвати свою кандидатуру в якихось штатах, то на їх території його прізвища просто не буде у виборчих бюлетенях.

Основна боротьба на виборах 3 листопада, як очікується, розгорнеться між чинним президентом - республіканцем Дональдом Трампом, і демократом - колишнім віце-президентом Джо Байденом. У них проблем з реєстрацією кандидатур у штатах не передбачається.

Вест багато років відкрито підтримував Трампа. При цьому він не приховував, що обмірковує можливість висунення власної кандидатури на виборах, але донедавна говорив, що це буде не в 2020 році.

Кілька годин тому Вест написав у Твіттері: "Заради США ми повинні вірити в бога, виробити спільне бачення і почати будувати наше майбутнє. Я буду боротися за пост президента США". Також він пояснив, що йдеться саме про вибори 2020 року.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ