Події

Театри Бродвею будуть зачинені до кінця року через пандемію

Група театрів, розташованих уздовж вулиці Бродвей в Нью-Йорку, залишиться закритою до кінця року через пандемію коронавірусу, повідомляють американські ЗМІ.

Точну дату відновлення діяльності поки не оголосили, однак театри пропонують повернути гроші за всі квитки, придбані на спектаклі до 3 січня 2021 року.

Тим часом, губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо в понеділок заявив, що може припинити третій етап зняття обмежень через ситуацію з коронавірусом і недотриманням жителями соціальної дистанції.

"У нас залишився тиждень до того моменту, як місто Нью-Йорк приступить до наступного етапу, але щодня у нас багато хворих ... Торговельні центри та ресторани з закритими приміщеннями викликають у мене побоювання. Ми можемо уповільнити етап зняття обмежень", - зазначив Куомо.

Згідно з даними університету Джонса Гопкінса, що відслідковує ситуацію з коронавірусом, у штаті Нью-Йорк за час пандемії зареєстровано найбільшу кількість летальних результатів унаслідок захворювання COVID-10 серед усіх штатів. У штаті Нью-Йорк померли 31 тис. людей, 70 тис. одужали.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ