Події

У Закарпатській області заповненість ліжок для хворих Covid-19 перевищила 70%, показникам для ослаблення карантину не відповідають 13 областей

У Закарпатській області показник заповненості лікарняних ліжок, виділених для госпіталізації пацієнтів з Covid-19, становить 70,78%, повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на 29 червня це найвищий показник в країні. На другому місці Чернівецька область (заповнені 45,89% ліжок), на третьому - Волинська з показником заповненості ліжкомісць 44,71%.

Крім того, в Закарпатській області перевищено показник виявлення випадків інфікування - 16,12% за необхідних для ослаблення карантину 11%.

Загалом показникам для ослаблення протиепідемічних заходів не відповідають 13 регіонів України - крім Закарпатської області перевищення показників відзначається у Волинській, Донецькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях, а також у Києві.

Як повідомлялося, в Україні помітно зменшився добовий приріст інфікування коронавірусом: станом на ранок понеділка виявлено 646 нових випадків Covid-19, 93 з числа раніше хворих одужали, 18 померли.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ