Події

Підполковник харківської поліції, підозрюваний в отриманні $ 1,5 тисячі хабара, піде під суд

Обвинувальний акт щодо старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Київського району Харкова, підозрюваного в отриманні 1,5 тисячі доларів хабара (ч.3 ст.368 КК України), направлено до суду.

"Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, 20 січня територіальне управління Державного бюро розслідувань у Полтаві затримало за підозрою в отриманні хабара старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Київського району міста. За даними досудового слідства підполковник поліції вимагав 1,5 тисячі доларів з харківського підприємця, обіцяючи натомість "закрити очі" на самозахоплення землі та незаконну прибудову. Отримавши хабар, поліцейський помітив переслідування і спробував позбутися грошей, викинувши їх на ходу з вікна машини, а потім спробував втекти, кинувши в авто 8-річну дитину. Але поліцейського наздогнали і затримали в порядку ст. 208 КПК України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ