Події

У Донецькій області колишня полонена т. зв."ДНР" підірвалася на невідомому вибуховому пристрої, поліція підозрює замах

У Донецькій області внаслідок вибуху невідомого предмета у дворі приватного будинку дістала травм жителька с.Іванопілля, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Сьогодні близько 08:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Іванопілля Костянтинівського району Донецької області на території домоволодіння місцевої жительки стався вибух, унаслідок якого вона дістала тілесних ушкоджень", - зазначається в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, кінологи та вибухотехніки. Триває встановлення обставин події.

Інцидент попередньо кваліфіковано за ст.15 (замах на вбивство), ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомив керівник Східноукраїнського центру громадських ініціатив Володимир Щербаченко, йдеться про звільнену з полону "ДНР" Валентину Бучок.

"Валентина, колишня полонена "ДНР", в'язниці МДБ ДНР "ізоляція" сьогодні вранці підірвалася на розтяжці у себе у дворі будинку в селі, поруч з Костянтинівкою Донецької області. Валентина відверто і безстрашно свідчить про злочини т. зв. "ДНР", – написав він у соцмережі Facebook.

Щербаченко зазначив, що це не перша спроба замаху на Бучок, і заявив, що попередні замахи залишилися нерозслідуваними.

Він також повідомив, що у постраждалої пошкоджено обличчя і м'які тканини кінцівок. Їй провели операцію в одній з лікарень Констянтинівки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ