Події

Трамп високо цінує лідерів Великої Британії і Японії, але негативно ставиться до президента Франції

Президент США Дональд Трамп по-різному ставиться до світових лідерів, з ким йому довелося зустрічатися і вести переговори, про що в своїх мемуарах написав відставний радник американського президента з нацбезпеки Джон Болтон, повідомила британська The Guardian.

Видання пише, що, за оцінками Болтона, наведеними в його книзі, "Трамп ставить Бориса Джонсона (прем'єр-міністр Великої Британії - ІФ) і японського прем'єр-міністра Сіндзо Абе до світових лідерів, до яких він найближче".

Водночас, зазначає газета, "Трамп вважає, що все, до чого торкається французький президент Емманюель Макрон, "перетворюється на смітник".

До того, в тексті газети замість слова "сміття" використовується недрукований термін.

Адміністрація Трампа в середу подала в суд екстрену заяву з проханням заборонити публікацію книги Болтона "Кімната, де це сталося: мемуари Білого дому", яка повинна вийти в світ 23 червня. Білий дім наполягає на тому, що мемуари містять секретну інформацію.

Раніше в ЗМІ з'явилися витяги з книги Болтона, в якій він охарактеризував Трампа як малообізнану людину, що не цікавиться геополітикою і легко піддається маніпуляції.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ