Події

Чиновників Міноборони підозрюють у привласненні 11 млн на будівництво казарм

Двох військових посадових осіб Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління і директора підприємства-підрядника підозрюють у привласненні понад 11 млн грн бюджетних коштів, повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

"... Повідомлено про підозру двом військовим посадовим особам Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління і директору підприємства-підрядника в службовій підробці і присвоєнні понад 11 млн грн бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що діючи в складі організованої злочинної групи, посадові особи Управління, яке виступало замовником будівельних робіт, і представники приватного підприємства-підрядника організували незаконну схему з присвоєння бюджетних коштів, які виділялися на проведення підрядних будівельних робіт.

"Так, посадові особи Міноборони підписували акти виконаних робіт і перераховували бюджетні кошти на підконтрольну комерційну структуру за фактично невиконані роботи з будівництва казарм поліпшеного планування в військовому містечку смт Чорноморське", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від займаних посад.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ