Події

Громадян Вірменії без масок і документів оштрафують на 60 доларів

З 17 червня всі громадяни Вірменії повинні мати при собі документи, що підтверджують особу, заявив прем'єр-міністр Нікол Пашинян.

"Із завтрашнього дня стане обов'язковим наявність у громадян документа, що підтверджує особу. Це необхідно, щоб у поліції не виникало труднощів при складанні адміністративних актів про правопорушення у разі відсутності у громадян масок", - сказав Пашинян у вівторок на брифінгу після засідання комітету з боротьби з поширенням коронавірусу.

За його словами, носіння масок у кілька разів скорочує можливість зараження, проте не всі громадяни слідують розпорядженням уряду. "За відсутність масок передбачений штраф у розмірі 10 тис. драмів ($ 20). За відсутність документа, що підтверджує особу, також буде передбачений штраф у розмірі 20 тис. драмів ($ 40)", - зазначив Пашинян.

Медики в Вірменії за минулу добу виявили коронавірус у 425 осіб, кількість підтверджених випадків зараження COVID-19 у країні досягла 17 тис. 489, повідомив у вівторок Єдиний інформаційний центр республіки.

За даними центру, за добу померли 10 пацієнтів з COVID-19, загальна кількість летальних випадків після зараження коронавірусом в Вірменії досягла 389 людей. "З них 293 особи померли безпосередньо від коронавірусу, ще 96 заражених померли з інших причин", - наголошується в повідомленні. Одужала після коронавірусу в Вірменії 6 тис. 571 особа (+295 за добу).

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ