Події

У Рівненській області зафіксовано 56 нових хворих коронавірусом

Станом на вечір неділі, 14 червня, в Рівненській області лабораторно підтверджено 56 нових випадків захворювання коронавірусом, повідомив глава облдержадміністрації Віталій Коваль.

"Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує, станом на вечір неділі 14 червня на Рівненщині зареєстровано 56 нових випадків захворювання COVID-19", - написав він на своїй сторінці в Фейсбуці ввечері в неділю.

Коваль уточнив, що нові випадки зафіксовані в Рівному - 12; Варашеві - 3; по 9 в Березнівському та Рівненському районах, по 5 випадків в Дубенському та Сарненському районі, 4 в Костопільському районі, по 3 у Володимирецькому, Острозькому та Рокитнівському районах.

"Таким чином у Рівненській області зараз маємо 2448 випадків захворювання коронавірусною хворобою. В області зареєстровано 47 летальних випадків, викликаних COVID-19. На жаль, сьогодні померла 73-річна жителька с.Вітковичі Березнівського району", - уточнив Коваль.

За його словами хворобу побороли 1303 жителя області.

"Сьогодні одужали 29 осіб з м.Рівне, Рівненського та Радивилівського районів. На перевірці в лабораторіях області залишаються 143 зразки", - резюмував глава ОДА.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ