Події

Артист Єфремов затриманий після ДТП в Москві, проходить медобстеження

Винуватцем аварії з одним постраждалим у центрі Москви став заслужений артист РФ Михайло Єфремов, він затриманий, повідомив "Інтерфаксу" начальник Управління інформації і громадських зв'язків столичного главку поліції Володимир Васенін.

"Співробітниками поліції водій затриманий на місці події. Триває його медичний огляд на предмет наявності алкоголю в крові", - сказав Васенін.

За його словами, затриманим є артист Михайло Єфремов.

Васенін зазначив, що постраждалого водія із травмами різного ступеня тяжкості доставлено до лікувального закладу.

За даними поліції, зіткнення сталося біля будинку 3 на Смоленській площі. "Водій автомобіля "Джип гранд черокі" допустив виїзд на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Лада". За попередніми даними в результаті ДТП постраждав водій "Лади"", - сказав представник управління.

Нині на місці працюють екстрені служби, зазначив Васенін.

Раніше інформоване джерело повідомило "Інтерфаксу", що заслужений артист РФ Михайло Єфремов став учасником дорожньо-транспортної пригоди в центрі Москви.

"Сьогодні ввечері Єфремов, рухаючись Садовим кільцем на своєму джипі "Гранд-Черокі" скоїв зіткнення на Смоленській площі з декількома автомобілями. У результаті постраждав водій іншого автомобіля", - сказав співрозмовник агентства.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ