Події

"Нова пошта" доставила до 936 ОТГ засоби для боротьби з коронавірусів від U-LEAD

Компанія "НП Логістик", що входить до групи компаній "Нова пошта", сформувала і доставила для об'єднаних територіальних громад (ОТГ) 936 "Скриньок здоров’я", які було придбано за кошти Представництва ЄС в Україні.

Як наголошується в повідомленні на сайті компанії, "Скриньки здоров’я" - це набори із засобами індивідуального захисту, покликані допомогти громадам у боротьбі з пандемією коронавірусу.

Проект реалізується в рамках міжнародної програми "U-LEAD з Європою", яку фінансує Представництво ЄС в Україні та п'ять держав-членів ЄС (Німеччина, Швеція, Данія, Польща та Естонія). Закупівлю складових і доставку до складу "НП Логістик" здійснює міжнародний благодійний фонд "Карітас Україна".

"Ця ініціатива, безумовно, дає дуже важливу підтримку ОТГ у боротьбі з пандемією COVID-19. У кожному наборі міститься найнеобхідніше. Ці пакети стануть вагомою допомогою лікарям у боротьбі з наслідками пандемії", - зазначив президент "Карітас Україна" Андрій Васькович.

Як повідомлялося, наприкінці травня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та посли країн Європейського Союзу перевірили підготовку до передання до 936 ОТГ партії медичних засобів для протидії поширенню COVID-19.

До складу "Скриньок здоров’я" входять захисні маски, нітрилові рукавички, одноразові серветки, дезінфікувальні засоби для рук і поверхонь/приміщень, захисні костюми, інфрачервоний безконтактний термометр, а також захисні окуляри й респіратори FFP3.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ