Події

У ЗСУ за минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання COVID-19, зокрема летальний

У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання COVID-19, зокрема один летальний.

Як повідомило командування Медсил у соцмережі Facebook, це третій летальний випадок від коронавірусу у ЗСУ.

Так, 25 травня помер працівник Збройних сил України (Львівська область).

"Він хворів з 11 травня, лікувався удома. 18 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я звернувся до міської лікарні Кам’янко-Бузького району Львівської області, й того самого дня йому зробили експрес-тест для виявлення ознак наявності COVID-19. Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня у зв'язку з відсутністю динаміки до поліпшення стану здоров'я його направили до Львівської туберкульозної лікарні, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР, за результатами якого у працівника ЗС України підтверджено захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19 після його смерті", - зазначається в повідомленні.

Станом на 7: 00 27 травня у Збройних силах України COVID-19 хворіють 57 осіб. Загалом за час пандемії одужали 102 людини.

На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 287 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція в найближчі три доби, - 35 осіб.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ