Події

Російські найманці не порушували режиму припинення вогню на Донбасі з початку вівторка - Міноборони

Російські найманці з початку поточної доби, 26 травня, в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі не порушували режиму припинення вогню, повідомляє Міністерство оборони України.

"Від початку поточної доби, 26 травня, за наявною станом на 12:00 інформацією, російсько-окупаційні війська збройну активність на лінії бойового зіткнення не проявляли", - повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк у щоденному зведенні про обстановку в районі проведення ООС.

Зазначено, що українські військовослужбовці дотримуються режиму тиші на лінії бойового зіткнення і перебувають напоготові дати відсіч на дії з боку противника.

Раніше прес-центр штабу Операції об'єднаних сил повідомив, що в поліцейського зі складу ООС підтверджено випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

"Встановлено, що правоохоронець виконував завдання на одному з блокпостів у Донецькій області. Хворий нині перебуває в інфекційному відділенні медичного закладу під наглядом лікарів, стан його здоров'я задовільний. Усі, хто контактував із ним останнім часом, ізольовані, а в службових приміщеннях проведено дезінфекцію", - йдеться в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Зазначено, що всі контактні особи пройшли медичний огляд і тестування на коронавірус.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ