Події

Учасники акції "СтопРеванш" рушили колоною до Європейської площі, звідки планують піти в Маріїнський парк і до будинку Зеленського

Колона учасників акції "Рік Зеленського. Рік реваншу. #СтопРеванш" рушила з майдану Незалежності в центрі Києва в напрямку Європейської площі, звідки протестувальники планують піти до Маріїнського парку, біля якого розташований будинок, де живе президент Володимир Зеленський.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", протестувальники пройшли Хрещатиком до Європейської площі, де встановили червоно-чорний прапор біля місця загибелі Сергія Нігояна, першого загиблого учасника Революції Гідності і вшанували пам'ять загиблих протестувальників.

Далі активісти рушили вгору вулицею Грушевського. Їх мета - прийти до Маріїнського парку і далі до будинку за адресою Грушевського, 9а, де, за їхньою інформацією, проживає Зеленський.

Колону учасників акції супроводжують автомобіль і автобус вибухотехніків, співробітники поліції і кінологи з собаками. Рух вулицею Грушевського перекрито.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ