Події

ОПЗЖ заявила про потерпілого в результаті зіткнень під офісом партії співробітника служби безпеки

Прес-служба партії "Опозиційна платформа - За життя" заявляє, що один із охоронців офісу партії був госпіталізований в результаті зіткнень з активістами в суботу, 23 травня.

"Один із працівників служби безпеки госпіталізований "швидкою допомогою" після удару в скроню", - зазначається в повідомленні.

У партії звинуватили поліцію в блокуванні роботи охорони офісу. Крім того, в заяві партії зазначається, що чинна влада "продовжує політику загравання з націонал-радикалами".

"Опозиційна платформа - За життя" заявляє, що будь-які атаки і спроби вплинути на наші погляди, політичну позицію і цінності були і залишатимуться марними ", - наголошується в заяві

Як повідомлялося, правоохоронці затримали близько 20 осіб, які зібралися під офісом партії ОПЗЖ, палили фаєри і кидали димові шашки. Поліція також спростувала інформацію про вибух під офісом.

На сайті партії "Національний корпус" повідомляється, що активісти провели акцію в День героїв, щоб нагадати, що "в країні відбувається реванш проросійських сил".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ