Події

Поліція знайшла чоловіка, який підірвав банкомат у Слобожанському в минулому році, і висунула йому підозру

Співробітники поліції висунули підозру 32-річному жителю м.Мерефа Харківської області, який зізнався у підриві банкомату в приміщенні магазину в сел. Слобожанське, скоєному в вересні минулого, 2019 року.

"Слідчим СУ Головного управління Національної поліції в Харківській області повідомлено про підозру 32-річному зловмиснику в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій облуправління Нацполіції.

За інформацією правоохоронців, підозрюваний визнав свою вину.

За даними слідства, 6 вересня минулого року він з двома спільниками розбив скло у вікні магазину, проник всередину приміщення і підірвав банкомат, що стояв там Але забрати гроші зловмисникам не вдалося.

Досудове слідство триває. Правоохоронці збирають докази причетності до скоєння кримінального злочину інших співучасників.

Як повідомлялося, про подію в поліцію повідомила продавщиця магазину. Вона розповіла, що невідомі розбили скло у вікні магазину і підірвали банкомат, розташований усередині. Грошима зловмисники не заволоділи і зникли з місця події. В результаті події ніхто з громадян не постраждав.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ