Події

Коронавірус у Києві за минулу добу підтвердили ще у 51 людини, двоє людей померли - Кличко

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збільшилася на 51 особу, двоє людей померли, заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Кількість жителів Києва, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 51 особу. Серед них - вісім медиків. Упродовж минулої доби у столиці від коронавірусу померли дві людини. Загалом за цей час - 54 летальних випадки. На сьогодні в Києві вже 2410 підтверджених випадків захворювання на COVID-19", - сказав Кличко на онлайн-конференції в середу.

Зокрема, серед захворілих 25 жінок віком від 22 до 75 років і три дівчинки - 9, 12 і 16 років, а також 19 чоловіків від 19 до 77 років і чотири хлопчики - від 8 місяців до 12 років.

До лікарень столиці госпіталізували п’ятьох пацієнтів, інші хворі перебувають на самоізоляції, під контролем лікарів.

"Найбільше випадків за минулу добу виявили в Деснянському районі - 13 хворих, в Подільському - шість. І по п’ять випадків у Святошинському та Дарницькому районах столиці", - додав мер Києва.

Водночас, за словами Кличка, одужала за минулу добу 21 особа. Загалом від коронавірусу вилікувалися 306 жителів столиці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ