Події

Українці почали краще оцінювати ситуацію з коронавірусом у країні

Понад третина (35%) українців вважають, що ситуація з коронавірусом в Україні на сьогодні покращується, така сама кількість опитаних вважає, що вона не змінюється, свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

Згідно з результатами соцопитування, проведеного соціологами 12-13 травня, ще 17% бачать погіршення ситуації.

Як зазначають соціологи, за останні два тижні кількість тих, хто говорить про погіршення ситуації з коронавірусом, зменшилася майже втричі (з 44% до 17%).

Окрім цього, третина населення оцінює напрям руху України як правильний, а половина - як неправильний, ще 17% не змогли відповісти. Позитивніше оцінюють ситуацію молоді респонденти, прибічники президента країни Володимира Зеленського та партії "Слуга народу".

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування 12-13 травня 2020 року. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму й Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування : CATI (computer - assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше ніж 1,8%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ