Події

На Закарпатті у будинок нардепа від "Слуги народу" кинули "коктейль Молотова", правоохоронці розпочали розслідування

У Закарпатській області в будинок народного депутата від "Слуги народу" Михайла Лаби невідомі кинули "коктейль Молотова", правоохоронці вже розпочали розслідування, повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Сьогодні вночі на Закарпатті у будинок народного депутата від партії "Слуга народу" Михайла Лаби невідомі особи кинули "коктейль Молотова". Зайнялася дерев’яна альтанка у дворі, і лише завдяки щасливому збігу обставин пожежу загасили самі господарі", - написала Кравчук на сторінці у Facebook у п'ятницю ввечері.

За її словами, вони з колегами підписалися під депутатським зверненням до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням взяти під особистий контроль розслідування зазначеного злочину.

"Ми маємо всі підстави підозрювати, що це не просто хуліганство, а цілеспрямоване залякування політичного діяча. Іншими словами, місцеві вибори розпочалися, і навряд чи наші опоненти планують вести передвиборчу кампанію цивілізованими методами", - наголосила нардеп.

Вона також додала, що Лаба і його родина не постраждали в результаті інциденту, а правоохоронці вже розпочали розслідування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ