Події

ТПП пропонує спецмаркування готелів і санаторіїв, які дотримуються правил протидії COVID-19

Торгово-промислова палата (ТПП) України пропонує впровадити спеціальне маркування для готелів, санаторіїв, пансіонатів та інших місць розміщення, що забезпечують дотримання правил протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Як повідомляється в прес-релізі Центру розвитку туризму України, комітет із туризму ТПП виступив з ініціативою створити спеціальний знак "Чистий і безпечний" для маркування санаторіїв, пансіонатів, готелів та інших місць розміщення, що забезпечують дотримання правил запобігання та контролю COVID-19 та інших можливих інфекцій, затверджених Міністерством охорони здоров'я і Держагентством з розвитку туризму України.

Планується, що ТПП видаватиме знак безкоштовно. Знак буде дійсним протягом року. Для отримання знака кожен заклад розміщення має підписати декларацію, в якій зобов'язується дотримуватися цих правил.

"Сьогодні одним із головних критеріїв вибору туристами місця відпочинку буде його безпека та дотримання правил гігієни й чистоти, тому знак "Чистий і безпечний" стане хорошим орієнтиром для них", - наводяться в прес-релізі слова голови комітету з туризму ТПП України Алли Шаповалової.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ