Події

Проект указу президента про застосування санкцій щодо низки російських соцмереж та інтернет-сервісів передано до Офісу президента України

Проект указу президента про застосування санкцій щодо російських соціальних мереж та інтернет-сервісів, зокрема Mail.ru, "ВКонтакте", "Одноклассники", передано до Офісу президента України, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України.

"Члени Ради національної безпеки та оборони України розглянули в установленому порядку пропозиції суб'єктів внесення, визначених ст.5 закону України "Про санкції", щодо застосування обмежувальних заходів (санкцій). За результатами розгляду більшістю членів РНБО України рішення про застосування, скасування та внесення змін до обмежувальних заходів (санкцій) ухвалено", - зазначено в повідомленні РНБО на сторінці у Facebook.

Так, це рішення, зокрема, передбачає застосування санкцій щодо російських соціальних мереж та інтернет-сервісів, зокрема Mail.ru, "ВКонтакте", "Одноклассники" та інших.

Зазначається, що для введення в дію ухваленого рішення відповідний проект указу президента передано до Офісу президента України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ