Події

У Херсонській області продовжує скорочуватися кількість хворих на Covid-19: одужали ще 16 осіб

За минулу добу в Херсонській області було підтверджено 16 видужань від коронавірусної хвороби Covid-19 і три нові випадки захворювання, повідомляє глава Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.

Увечері у вівторок на своїй сторінці в Facebook він опублікував статистичні дані, згідно з якими з початку пандемії в Херсонській області 165 людей захворіли на Covid-19, двоє - померли, а 96 - одужали.

При цьому, за словами Гусєва, за минулу добу в Херсонській області було підтверджено три нові випадки захворювання Covid-19, летальних випадків не було, водночас було 16 випадків одужання. "За останню добу маємо 16 нових одужань: 15 осіб з м.Каховка, 1 людина з Олешківського району", - написав глава обладміністрації.

Він також уточнив, що за останню добу фахівці обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я провели 315 ПЛР-досліджень на виявлення коронавірусної інфекції. Троє нових хворих - це 20-річний житель Херсона, який контактував з раніше встановленим хворим коронавірусною хворобою, 45-річна жителька с.Щасливе Олешківського району, яка нещодавно повернулася з країни, де поширений Covid-19, 45-річна жителька с.Любимівка Каховського району.

"Стан усіх інфікованих задовільний, перебувають на самоізоляції під медико-санітарним наглядом", - написав Гусєв.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ