Події

Приплив туристів до Одеської області цього року може сягнути 4-5 млн, вважає голова обладміністрації

Одеса планує поточного року прийняти 4-5 млн туристів з огляду на можливі обмеження на виїзд громадян України за кордон, повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації з посиланням на голову обладміністрації Максима Куцого.

"Якщо ми поступово вийдемо з карантину, то особливих застережень або заходів бути не повинно. Дуже хочеться сподіватися, що найближчим часом повернемося до нормального життя, можливо, з певними обмеженнями, пов'язаними з пересуванням за кордон, наприклад, але не всередині держави. За наявності колективного імунітету до Covid-19 це питання буде вирішено", - вважає Куций.

Ймовірно, кількість туристів може сягнути 4-5 мільйонів людей, додав він. "Авіасполучення з іншими країнами світу поки що призупинене, а тому основний потік туристів чекаємо саме в Одеській області. Одеса буде 100% туристичним центром України цього року", - переконаний чиновник.

Куций також наголосив, що влада області дотримуватиметься всіх рекомендацій, які надаватиме Кабмін, Міністерство охорони здоров'я щодо кількості осіб, які можуть перебувати в громадських місцях, курортних зонах, ресторанах після відновлення їхньої роботи.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ