Події

"Нова пошта Глобал" запускає доставку посилок з AliExpress автомобілями

Компанія "Нова пошта Глобал" (Nova Poshta Global, NPG), що входить до групи компаній "Нова пошта", розширює способи доставки з Китаю, протестувавши доставку посилок з AliExpress автомобілем.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, минулого тижня вантажівка з посилками AliExpress виїхала з китайського міста Урумчі й подолала відстань у майже 6 тис. км, перш ніж 12 травня потрапила на сортувальну станцію в Києві.

"Нова пошта Глобал" зазначає, що це був перший такий рейс, в автомобілі приїхали 7467 посилок з AliExpress для клієнтів "Нової пошти".

"Тестова відправка показала, що дотриматися запланованого терміну доставки вантажівкою реально. Загалом шлях з Урумчі до Варшави тривав шість днів і ще два дні до Києва. Транзитне та митне оформлення відбулося швидко. Ми продовжуємо впроваджувати технологію мультимодальної доставки та тестувати нові види транспорту й маршрути для максимального прискорення термінів доставки для наших клієнтів", - цитує прес-служба директора "Нової пошти Глобал" Юрія Беневітського.

Доставляти посилки з AliExpress компанія тепер зможе трьома можливими способами: літаком, поїздом і автомобілем.

Як повідомлялося, компанія "Нова пошта Глобал" відзначає зростання обсягів замовлень українців з AliExpress на 28% порівняно з квітнем минулого року.

"Нова пошта Глобал" (раніше Nova Poshta International) з 2015 року надає послуги міжнародної експрес-доставки, входить до групи компаній "Нова пошта". "Нова пошта Глобал" розвиває сервіс NP Shopping - доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великої Британії та Польщі, надає послуги з імпорту та експорту для бізнесу і можливість здійснити відправлення з будь-якого відділення "Нової пошти" до більшості країн світу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ