Події

У Чернівецькій області низку обмежень буде продовжено

У Чернівецькій області низку обмежувальних заходів у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19 буде продовжено, повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації.

"Обласна комісія ТЕБ та НС, враховуючи статистику захворюваності, госпіталізації і кількість смертей від COVID-19 на Буковині, а також рекомендації головного санітарного лікаря області, вирішила продовжити дію обмежень на: роботу суб'єктів господарювання торгового і побутового обслуговування населення; перебування в громадських місцях без масок; проведення масових заходів; відвідування дитячих і спортивних майданчиків; надання стоматологічних послуг", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Чернівецької ОДА в соцмережі Фейсбук у понеділок увечері.

Рішенням Чернівецької ОДА буде відновлено роботу: кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування (тільки в режимі доставки або на винос), адвокатів, нотаріусів, аудиторів і психологів, музеїв.

Під забороною залишається робота навчальних та виховних навчальних закладів, приміських автобусних рейсів і громадського транспорту в Чернівцях.

"Усі заходи здійснюватимуться з дотриманням вимог постанов Головного санітарного лікаря України", - підсумували в ОДА.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ