Події

В Ухані виявили нового зараженого коронавірусом у важкому стані

У китайському місті Ухань, який став епіцентром коронавірусу, за добу підтвердили один новий випадок захворювання. Про це повідомляється на сайті Національної комісії з питань охорони здоров'я провінції Хубей.

Хворий перебуває у важкому стані. Крім цього в Хубеї виявили 17 нових безсимптомних заражених, ще 616 носіїв вірусу залишаються під медичним наглядом. З початку травня у провінції не виявляли жодного нового хворого, тільки заражених без симптомів.

Всього за добу в Китаї діагностували 14 нових випадків захворювання і 20 безсимптомних заражених. Під медичним наглядом перебувають 794 носія інфекції, серед яких 48 імпортованих випадків зараження.

В кінці квітня офіційний представник Національної комісії з питань охорони здоров'я Хубей Мі Фен повідомив, що в Ухані не залишилося пацієнтів з коронавірусом.

Він зазначив, що 14 квітня виписали останнього пацієнта, який раніше перебував у важкому стані. Цей пацієнт також став останнім вилікуваним не тільки в Ухані, а й у всій провінції. 18 березня в місті вперше не виявили жодного випадку зараження.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ