Події

У Києві відкрилися три ринки після перевірки Держпродспоживслужбою - мер

Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держпродспоживслужба) перевірила 37 продовольчих ринків української столиці на їх відповідність нормам і вимогам роботи в нинішній епідеміологічній ситуації, і у вівторок, 5 травня, в Києві відкрилися перші три з них, повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Як ви знаєте, уряд дозволив працювати продовольчим ринкам. Але прописав вимоги та регламенти їх роботи. Держпродспоживслужба міста перевірила 37 ринків столиці на їх відповідність нормам і вимогам. У минулі кілька днів жоден із ринків не був готовий відкритися", - повідомив Кличко під час онлайн-брифінгу у вівторок.

Він зазначив, що ринки активно готувалися, облаштовували необхідні умови для роботи в нинішній епідеміологічної ситуації і поступово відкриватимуться.

"Сьогодні в столиці вже відкрилися три ринки: "Деміївський" - у Голосіївському районі, "Маяк" - у Деснянському та "Базар на Лісовий". Завтра мають відкритися Володимирський і Печерський ринки", - сказав Кличко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ