Події

Чиновник ОДА і директор приватної фірми, підозрювані в заволодінні коштів, виділених на будівництво школи, взяті під варту

Екс-чиновник Закарпатської обласної державної адміністрації та директор приватної фірми, підозрювані в заволодінні коштів виділених на будівництво школи, взяті під варту, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"За клопотанням прокурора слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду взяті під варту на 60 діб колишній чиновник ОДА та директор приватної фірми, які підозрюються в заволодінні понад 800 тис грн, виділених на будівництво школи. Крім того, слідчим суддею визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді понад 630 тис грн застави кожному з фігурантів справи", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті прокуратури Закарпатської області в середу.

За версією слідства, директор фірми, знаючи про завищення витрат на будівництво школи, а також те, що фактично частина робіт визначених документацією не виконані, подав до структурного підрозділу ОДА акти про їх повне виконання. Надалі, начальник управління капітального будівництва Закарпатської ОДА, будучи в змові з директором фірми, власноруч показав їх достовірність.

"Дії підозрюваних кваліфіковані за ч.5 ст.191 КК України та ч.2 ст.28-ч.1 ст.366 КК України", - підсумували в прокуратурі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ