Події

Бойовики увечері 28 квітня обстріляли українські позиції в Луганській області, загинув український військовий

Бойовики незаконних збройних формувань у вівторок, 28 квітня, обстріляли позиції українських військових в Луганській області, в результаті обстрілу загинув один військовий, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Ворог з району житлових кварталів Голубовського застосував заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібрів 152 мм і 122 мм. Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Збройних сил України отримав осколкове поранення несумісне з життям", - сказано в повідомленні, оприлюдненому на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок ввечері.

Крім того, противник відкривав вогонь з артилерійської системи калібру 152 мм в напрямку н.п. Первомайськ. Також два снаряди розірвалися поблизу ділянки розведення сил і засобів №2 в Золотому.

У штабі наголосили, що "такі злочинні дії російськими загарбниками здійснюються цілеспрямовано напередодні відеоконференції міністрів закордонних справ країн нормандського формату".

У штабі допускають імовірність провокації бойовиками українських військовослужбовців, щоб ті відкрили вогонь у відповідь і надалі звинуватити українську сторону в нібито зриві мирних угод.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ